Image

Praktische informatie


26 september 2019

09:30 - 16:15

Buitenplaats Amerongen


Standaardtarief

€499

* btw vrij 
 


Ja, ik meld mij aan!

Leden VvAA

€399

* btw vrij 
  


Ja, ik meld mij aan!

AIOS

€249

* btw vrij   
  


Ja, ik meld mij aan!
Wat kunt u verwachten?

  • Hoe u de focus legt op de verbinding mét de patiënt
  • Innovaties op het gebied van leefstijlgeneeskunde
  • Inzicht in hoe burn-outs aangepakt kunnen worden
  • Bezieling en inspiratie
  • En, inzicht in waar de zorg nu werkelijk om draait

Voor wie?

Dit congres is geschikt voor (huis)artsen en medisch specialisten (in opleiding) in de zorg die in hun dagelijkse praktijk met patiënten te maken hebben.


Locatie


Het congres De Gelukkige Dokter vindt op 26 september 2019 plaats bij Buitenplaats Amerongen.

Buitenplaats Amerongen is gevestigd in het zuiden van de provincie Utrecht, in de omgeving van de Utrechtse Heuvelrug. Parkeren kan eenvoudig op en om het terrein.

Komt u met de auto? Plan dan uw route via Google Maps.
Komt u met het openbaar vervoer? Plan dan uw route via 9292. 

Inschrijven & annuleren

De eerste editie van de Gelukkige Dokter vond plaats op 26 september 2019. U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier
Voor vragen met betrekking tot inschrijven kunt u contact opnemen met de klantenservice

Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u tot vier weken voor aanvang van het event, dan brengen wij € 50,00 p.p. (incl. btw) aan administratiekosten in rekening. Meldt u zich binnen vier weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kunt u bij verhindering ook een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken.

Springer Media B.V., waarvan Bohn Stafleu van Loghum onderdeel is, verwerkt uw persoonsgegevens. Voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens, klik hier. U kunt informatie ontvangen over producten en diensten van Springer Media B.V.. Als u geen prijs stelt op informatie of aanbiedingen per mail of per post, kunt u dit doorgeven aan Springer Media B.V., t.a.v. afd Klantenservice, Postbus 246, 3990 GA Houten, of aangeven bij klantenservice@bsl.nl.

Contact

Heeft u vragen over de invulling van het event? Neem contact op met congresontwikkelaar Yefke Patiwael.

Accreditatie & Informatie

Accreditatie is goedgekeurd voor 4 punten door ABC1 (huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde en artsen voor verstandelijk gehandicapten) in KNMG-GAIA.

Wenst u accreditatiepunten in een ander register of beroepsvereniging? Neem dan contact op met Yefke Patiwael via yefke.patiwael@bsl.nl.

Bij vijf of meerdere deelnemers binnen één register of beroepsvereniging, zullen wij de aanvraag in overweging nemen.

Het inhoudelijke programma staat gelijk aan 5 uur studiebelasting. (Er is geen voorbereiding noodzakelijk)

CRKBO geregistreerd
Bohn Stafleu van Loghum is een onderdeel van Springer Media B.V. Springer Media B.V. is vanaf 01-01-2019 als instelling geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Instellingen die geregistreerd staan in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs en mogen hun beroepsopleidingen btw vrij aanbieden.